Minik minik doğradığınız acı biberleri, sarımsakları, karabiberi, şekeri, yağı ve sirkeyi de ekleyerek yarım saat kadar daha kaynatın. -Son olarak ince doğradığınız maydanozları ekleyip ocağın altını kapatın. -Sıcakken kavanozlara boşaltıp yeni kapak ile kapatın ve ters çevirin.
Şenol Ailesi uzun yıllar Antakya’da zeytin ve nar yetiştiriciliği ile uğraşmış ve bölge gelişimine büyük katıda bulunmuştur. Kaliteli ve doğal üretimi sürdüren Şenol Ailesi, uzun süre Türkiye’nin önde gelen zeytin yağı ve meyve suyu fabrikalarının tedarikçiliğini üstlenmiştir.
Şenol Ailesi uzun yıllar Antakya’da zeytin ve nar yetiştiriciliği ile uğraşmış ve bölge gelişimine büyük katıda bulunmuştur. Kaliteli ve doğal üretimi sürdüren Şenol Ailesi, uzun süre Türkiye’nin önde gelen zeytin yağı ve meyve suyu fabrikalarının tedarikçiliğini üstlenmiştir.